torstai 11. lokakuuta 2012

Pikaisia kuulumisia

Hei. Minusta ei ole kuulunut pitkään aikaan mitään, mutta se johtuu siitä, että pääni on räjähtämäisillään huolista, murheista ja stressistä enkä ole siksi jaksanut kirjoittaa.

Paljon on tapahtunut. Äiti löysi lääkkeeni ja höösää nyt jatkuvasti. En olisi halunut, että hän saa tietää, sillä arvasin, että hän hössttäisi. Sitä paitsi en halua olla epäonnistunut tyttärenä. Heikko, lääkkeitä popsiva surkimus. Huoh. Menen syyslomaksi kotiin, saa nähdä mitä siitäkin tulee. Kotiin on ollut aina kiva mennä, mutta nyt ahdistaa. En ole kertonut koko totuutta äidilleni, sanoin vain, että minulla on esiintymisjännitystä (joka oikeasti on onglemistani ehkä pienin.)

Poikaystäväi haluaa muuttaa kanssani yhteen. Näytin aluksi vihreää valoa, mutta nyt alkaa epäilyttää. Raha on aina kysymysmerkki ja lisäksi kouluni lähellä ja ympäryskunnissa ei ole meille sopivia asuntoja tarjolla. En halua mennä liian kauas asumaan, sillä tiedän miltä pitkä koulumatka tuntuu enkä ole tällä hetkellä henkisesti kovin vakaa. Töihin meno koulun ohella tuntuu liian raskaalta ja poikaystävänikin on työtön. Nyt kun aloin epäröimään, poikaystäväni on vihainen. Jee.

Näiden lisäksi kouluhommat stressaa ja tietyt naamat koulussa ärsyttää. Ruoka ei maistu, väsyttää koko ajan ja aivot ovat solmussa.

Tämä oli vain tällainen lyhyt tilannekatsaus postaus, en jaksa vaivata tällä hetkellä aivojani enempää. Menen päikkäreille, öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti